top of page

Nyheter/ blogg: 

Styrkeuka 2020, uke 43

Helsedirektoratet, sammen med flere andre aktører har satt i gang en felles dugnad, med fokus på å fremme styrketrening. Dette vil foregå i uke 43 og Helsedirektoratet ønsker at fokuset på styrketrening skal handle om helse og funksjon. I 2014 publiserte Helsedirektoratet oppdaterte anbefalinger på fysisk aktivitet for voksne og eldre. Det anbefales at fysisk aktivitet bør utføres to eller flere dager i uken, med øvelser som gir økt muskelstyrke til store muskelgrupper. Det er aldri for sent å begynne å trene styrke trening, det virker uansett alder. Fire øvelser, 2 ganger i uken er nok.

Fysioterapeut Marianne Thomesen Eriksen vil på Helsehuset Greaaker bidra, ved tilby GRATIS styrke trening i uke 43, onsdag 21 oktober kl. 07.30. Treningen foregår utendørs. 

Gi beskjed om du ønsker å delta,  

kontakt her.

Justerbar manual
DSC_3484_edited.jpg

Gruppetrening i funksjonell treningspark ute.

Treningen foregår utendørs i vår funksjonelle treningspark, på Helsehuset Greaaker. Treningen tilrettelegges og ledes av vår Fysioterapeut Marianne Thomesen Eriksen, med bred kompetanse innen trening.

Når: oppstart onsdag 7 oktober og 8 uker utover. Vi vil tilby to treningen hver onsdag. En gruppe fra kl. 06.30- 07.30 og en gruppe fra 14.30 -15.30

For hvem: Treningen vil være variert og morsom. Den vil inneholde øvelser for store muskelgrupper. Treningen vil tilpasses, slik at alle får en optimal trenings økt.

bottom of page