top of page

Trenings veiledning

Å  trene med Marianne Thomesen-Westlie som Trenings veileder innebærer at du vil få en treningsøkt som er variert, morsom og etter dine ønsker og mål. Marianne vil instruerer deg i rett gjennomføring av treningen, slik at den er mest mulig optimal med fokus på motivasjon og rett teknikk. Trenings veiledning vil kunne gi deg raskere fremgang, en trygg og god treningsøkt.

Med Marianne som Trenings veileder kan du være sikkert på at treningen tar hensyn til eventuelle skader eller plager,  da hun har jobbet som fysioterapeut i mange år, og har bred erfaring og stor interesse for trening.

Trenings-

bakgrunn og filosofi

Marianne Thomesen-Westlie har selv en variert treningsbakgrunn. Hun har drevet med turn i ung alder, deretter volleyball på toppnivå. Hun liker  å utfordre seg selv og har derfor testet flere ulike treningsformer og idretter. Blant annet landevei- og terreng sykling, løping, triatlon, og styrke trening. Hun er veldig glad i å stå på ski. Marianne er opptatt av at trening skal være varierte, morsomt og utfordrende, Det er aldri for sent å teste noe nytt , eller bli bedre. Marianne kan tilpasse trening slik at du når dine mål, og får trening som du selv ønsker.

Trenings fasiliteter

Marianne kan tilby ett stor utvalg av trening. Hun har tilgang til en utendørs funksjonell treningspark, treningrom inne med både frivekter og apparater, samt mulighet for trening i egen sal med blant annet terapi master, matter, strikker, kasser, balanse puter og store trenings baller.

Marianne tilbyr trening individuelt, i grupper eller i bedrifter.

NYHETER: Utendørs gruppetrening i funksjonell treningspark

Trening utendørs

bottom of page